Invitasjon: Seminar med Etienne Wenger 28.3

Vi har invitert Etienne Wenger til Norge for å holde et seminar fredag 28. mars. Det blir en spennende økt for alle som er opptatt av uformell læring, erfaringsdeling og interaksjon mellom mennesker i læring.

Tittelen på seminaret er «Communities of practice and social learning: Recent development in theory and practice». Og vi som inviterer er undertegnede og Senter for erfaringsbasert ledelse.

Etienne Wengers navn tør være kjent for mange. Den tidligere forskeren ved Institute for Research on Learning i USA står bl.a. bak teoriene om situert læring (se artikkel på bloggen) og praksisfellesskap/communities of practice (se artikkel på bloggen). I dag jobber han som selvstendig konsulent og foredragsholder, med hele verden som nedslagsfelt. Se også hans hjemmeside. Vi er på grensen til ekstremt fornøyd med å ha fått ham til Norge!

Nærmere informasjon om seminaret finner du her: Seminar_Wenger_March28 Påmeldingsfrist er 1. mars.

Vi vil bruke to norske caser i seminaret. Den ene kommer fra Petroleum Geo Services. Den  andre casen står åpen, foreløpig. Her vil vi gjerne ha forslag fra deltakerne. Benytt anledningen til å få diskutert en case fra din bedrift. Husk at en god case ikke presenterer ferdige svar, men utfordrende spørsmål.

Vel møtt!

2 KOMMENTARER

  1. Lene Pettersen

    Hei, superspennende seminar! Har dere studentpris?

    • ytrevenstre

      Dessverre…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *